No t’ho perdis! (abril 2013)Imprimeix aquesta informació

Grans Esperances
Giró confia que el claustre que voti la celebració d’eleccions anticipades li sigui favorable ja que el vot és secret i les persones estarien “al marge de pressions”.
Rebel·lió a la UPC. La Vanguardia, 17/04/2013

A Torre Girona creuen que es falsifiquen signatures?
“Ha tingut entrada pel registre de la universitat una petició de convocatòria d’eleccions anticipades a rector de la Universitat Politècnica de Catalunya en la que consta la vostra signatura.
Aquest tema es tractarà en el pròxim Consell de Govern, pel que us demano que en el cas que no hagueu signat aquesta petició ens ho indiqueu abans del 23 d’abril.”
Missatge enviat per la Secretària General de la UPC als membres del Claustre que han signat la petició d’eleccions anticipades. 18/04/2013

I van tres!
Los rectores denunciaron […] impagos a partir de 2008 y la Complutense decidió llevar a los tribunales la Comunidad de Madrid reclamando cantidades año a año. Hasta la fecha ha recuperado 18 millones de 2008 (más 3’5 en intereses), otros 43’3 millones en 2010 y los 19’5 millones que el Supremo acaba de reconocer en su última sentencia.
El Supremo obliga a Educación a pagar 19 millones a la Complutense. El País, 11/04/2013

Amistats perilloses
La Plataforma Coneixement, Territori i Innovació [es] una iniciativa de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) que compta amb el suport de Foment del Treball Nacional, PIMEC, La Caixa, i la col·laboració d’Abertis […] i es concreta en els següents compromisos:
1) […] constituir la Plataforma CTI com un element clau del sistema de governança de la recerca i la innovació de Catalunya. (La negreta és a l’original)
Declaració de Poblet, 02/03/2013.

Imitem Alemanya?
Contradient la tònica europea, l’educació universitària tornarà a ser gratuïta del tot a Alemanya, després que les dues últimes regions on es pagaven uns mil euros per curs acadèmic hagin decidit renunciar a aquest recurs.
Alemanya dóna per abolida la universitat de pagament. La Vanguardia, 26/02/2013