Una dada val més que mil imatges (abril 2013)Imprimeix aquesta informació

Durant la sessió del dia 16 d’abril, hi va haver 5 votacions al Claustre. La primera per decidir si es podia transmetre la sessió pel canal de televisió de la UPC (el rector s’hi oposava); la segona per veure si s’aprovava una esmena relativa a la composició que l’equip de govern proposava per a la Comissió Permanent del Claustre; i les altres tres referides a les mocions que s’havien presentat: contra els acomiadaments de PAS interí i professorat associat, contra l’Acord per al compliment de l’equilibri i sostenibilitat financera signat per la UPC amb la Secretaria d’Universitats i Recerca i contra els pressupostos de la Universitat per al 2013.

Aquesta és la composició del Claustre:

One Comment

  1. Christian:

    Només us vull fer arribar un petit matís. I és que en la primeravotació, tot i que el rector s’hi oposava a la retransmisió, a l’hora de votar va votar a favor. Va voler ser més assembleari que molts dels que llegim aquest UpiC :)