Una dada val més que mil imatges (desembre 2015)Imprimeix aquesta informació

Al gràfic 1 us presentem la piràmide d’edat del professorat al conjunt de les universitats públiques espanyoles per categoria de professorat a temps complet en tant per cent de cada categoria. El gràfic 2 mostra el total del professorat per grup d’edats al total d’universitats públiques espanyoles i catalanes en tant per cent del total. Un total d’un 14% es jubilaran en un termini relativament breu. Les dades provenen de: Datos y cifras del sistema universitario español.

Dada1

Gràfic 1. Piràmide d’edats del professorat (%) 2014/15

Dada2

Gràfic 2. Total de professorat (%) per edats

One Comment

  1. Pep Simo:

    Por categoría no sería la definición más correcta. PDI Contratado no es una categoría, dentro del PDI Laboral hay varias categorías. Sería interesante también desglosarlo.

Deixa un comentari