Els millors rellotges per ficar-te en l’aigua

Per als amants de la moda, i d’accessoris que donen bon port alhora que són una eina molt útil com el són els rellotges (relojes naak), existeix una varietat d’opcions al mercat, de diferents grandàries, formes i característiques infinites, després de tot és un món que ofereix possibilitats tant per a homes com per a dones de totes les edats, grandàries i gustos.

Entre la varietat de categories de rellotges, existeix un tipus que crida l’atenció d’una població selecta, aquest tipus són els rellotges resistents a l’aigua, ideals per a corredors, nedadors, aventurers extrems, i qualsevol persona el ritme de la qual de vida impliqui exposició a climes o ambients on es pugui sortir mullat. Entre aquests rellotges existeixen marques selectes que per la seva qualitat, popularitat i elegància són considerats els millors del mercat.

Seiko

Aquesta famosa marca de rellotges famosos al món del bussejo, compta amb unes excel·lents presentacions com la col·lecció Prospex Mar Diver’s, que a més d’oferir-se en un preu accessible comparat amb altres marques del mercat, es troba en diverses presentacions, encara que la mes recomanada és el model automàtic.

Panerai

Comencem amb un rellotge especialitzat per a aquells que gaudeixen de la navegació. Aquesta marca és coneguda per fabricar el rellotge més complicat del món compta amb la seva presentació Panerai Luminor 1950 Regatta 3 Days Chrono Flyback Titani. Amb una presentació bastant elegant aquest rellotge resistent a l’aigua i a les profunditats, és perfecte per aquells que volen salpar i submergir-se en el mar.

Rolex

Aquesta marca tan famosa, ja tènia des de fa temps presentacions aquàtiques d’alta gamma al mercat, com la famosa presentació Oyster Perpetual Sea-Dweller, amb mes de 50 anys al mercat, ofereix elegància i resistència juntes, versàtil tant per a esports d’alt risc com a sortides a reunions de gala.

Casio

La popular marca Casio no podia quedar per fora, oferint una gamma de rellotges d’ús diari, resistents a l’aigua, elegants i moderns. Les seves presentacions G-Xoc i Baby-G són perfectes per a activitats físiques on s’exposi a la sudoració i humitat, perfectes per a tot tipus de públic.

Victorinox

Aquesta marca que té un estil més clàssic i menys esportiu, compta amb la seva elegant presentació Victorinox INOX, amb un sofisticat cristall de safir antirreflejos de tres capes, pot suportar fins a 200 metres de profunditat, el seu aspecte elegant ho converteix en una excel·lent opció a l’hora d’invertir en un rellotge aquàtic.

Aquests rellotges poden ser trobats en tendes virtuals com Amazon, on es poden apreciar millor les seves característiques i saber el seu preu, podent adquirir-los des de qualsevol part del món a través d’un va enviar. Sens dubte aquestes marques ofereixen els millors rellotges a nivell mundial, i en les presentacions a prova d’aigua, no són l’excepció.

Aquesta entrada ha esta publicada en Comerç. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.