Guia de viatge | Cultura de Catalunya

Si busqueu una guia de viatges divertida i informativa que cobreixi tots els aspectes d’aquesta fascinant regió espanyola, us recomanaria “Cultura de Catalunya”. Aquest és un llibre divertit que us farà viatjar cap a una cultura tan diversa com rica. El llibre té un parell d’errors ortogràfics i gramaticals menors, però no resten èxit a la seva missió general de proporcionar una visió històrica exhaustiva de la fascinant cultura de Catalunya.

L’estat català

Al començament del llibre, l’autor descriu la història de la província més poblada d’Espanya i explica per què també se l’anomena “l’estat català”. L’autor explica els complexos orígens d’aquest nom i els molts motius que ha perdurat durant segles. En llegir aquest llibre, obtindreu una excel·lent història de Catalunya, així com una introducció a la seva rica història, que es remunta a l’època romana. Al llarg d’aquesta història, coneixereu els diversos festivals, celebracions religioses, música i art.

 

Si bé és cert que la cultura de Califòrnia ha canviat dràsticament al llarg dels anys, encara hi ha una certa semblança amb la cultura catalana primerenca. L’autor també inclou una interessant descripció de Barcelona i alguns dels seus edificis i llocs de culte importants. Després, l’autor s’endinsa en la cultura espanyola actual. Inclou alguns detalls interessants sobre l’idioma i la cuina de Catalunya, així com una mica d’història de la ciutat. Coneixeràs l’antiga ciutat de Toledo, que és la ciutat més antiga d’Espanya.

Quan llegiu el llibre, veureu quanta història d’Espanya esteu exposats i quina història podeu aprendre mentre llegiu sobre la colorida història de Barcelona. L’autor inclou un mapa de Barcelona, ​​així com una descripció detallada d’alguns dels llocs més populars de Barcelona. Un dels aspectes més destacats del llibre és la secció sobre menjar espanyol. De fet, només aquesta secció podria convertir-la en una guia molt útil per a qualsevol persona que vulgui aprendre més sobre la cuina espanyola i la cuina en general.

Història de l’arquitectura i l’art

Altres seccions del llibre se centren en la història de l’arquitectura i l’art. Inclou una extensa descripció de l’arquitectura i l’estil artístic de Barcelona. L’autor també us farà un breu recorregut per les diverses esglésies, catedrals, palaus, mesquites i altres edificis importants que tenen un paper tan important a la cultura catalana. L’autor inclou informació sobre la història de l’arquitectura medieval i l’ascens a la fama de Barcelona.

No puc dir prou coses bones sobre el llibre, i en particular sobre l’autor. L’autor és expert a la regió de Catalunya i proporciona molta informació de fons d’una manera molt comprensible. Té molts coneixements i apareix com a orador atractiu al llarg del text.

Guies de viatges sobre Espanya

Hi ha altres llibres de viatges sobre Espanya que he llegit abans i no estic segur de si els prefereixo o no. Tanmateix, aquesta em va destacar pel que fa a la informació inclosa, el llenguatge utilitzat i la qualitat general del llibre. La informació d’aquest llibre és fàcil d’entendre i l’autor aconsegueix incorporar molta de la mateixa informació en molt poc espai.

Si busqueu guies de viatges sobre Espanya que cobreixin una àmplia varietat de temes, segur que em plantejaria comprar-ne una. Si viatgeu a Catalunya, segur que us agradarà llegir aquest llibre i conèixer la seva rica història. També és una font d’informació excel·lent per a qualsevol persona que estigui interessada en conèixer la cultura de Barcelona, ​​l’arquitectura de la ciutat i qualsevol altra cosa que us interessi.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Upic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.