Les boges festes universitàries

Imatge de la gent en un concert

Quan la gent parla de la universitat, sempre diu que aquests anys seran els millors anys de la seva vida, no es pot dir realment si això és cert o no, però el que puc dir és que la universitat és una experiència fantàstica. Aquest és el millor moment per ser un adult amb més llibertat sense totes les responsabilitats de la vida adulta. Una cosa que fareu definitivament a la universitat és anar a festes, jo personalment no vaig anar a moltes festes universitàries, però les que vaig anar van ser divertides. Una cosa que em va sorprendre de la universitat va ser el fet que algunes d’aquestes festes semblen alguna cosa extreta del vidéos plus chaudes xxx. No puc creure que les pel·lícules representessin aquestes festes de forma realista.
Aquest post tracta sobre tot el que heu de saber quan partiu a la universitat.

Una concepció errònia que tenia abans d’anar a la universitat era que tots els nois eren gilipolls i tot el que els preocupava era fer festa, beure i fer sexe. I, tot i que això és cert per a alguns nois, evidentment no tots els tipus són així. Alguns nois es preocupen per l’escola i fins i tot podrien faltar a les seves pròpies parts per estudiar un examen. Shocker, oi? Així, doncs, no aneu a la universitat amb la mentalitat equivocada que els nois són només animals de festa i “fuckboys”, perquè això no sigui completament cert: mantingueu-los oberts. PER, tingueu precaució alhora que no us trenqueu el cor.

Mantenir-se fora de perill durant la festa

Aneu sempre amb un grup d’amics que confieu a la festa. Sempre heu de discutir el pla amb els vostres amics. Cuideu-vos els altres i divertiu-vos molt junts.
Per estar al costat segur, sempre pots portar les teves begudes. Perquè drogar-se és una cosa real! He escoltat tantes històries de noies drogades i aprofitades, així que vés amb compte. I sempre mira la seva beguda. Vigileu quan s’aboca i vigileu, no la deixeu mai sense vigilància ni amb algú que acabeu de conèixer.

Si no coneixeu el límit d’alcohol, no ho proveu a la primera festa que aneu. Això és simplement estúpid i perillós. Fes-ho en una petita reunió amb els amics de confiança.

Alguna cosa que heu de saber abans d’anar a les festes universitàries és que de vegades els nois poden ser bruts. Hi ha alguns nois que només comencen a trigar a l’atzar. També hi ha nois que només busquen connectar-se. I molts nois estan molt divertits quan estan borratxos i podrien resultar útils. Per tant, si us trobeu en alguna d’aquestes situacions, només cal que camineu.

Si sortiu i voleu connectar-vos amb algú, només per si porteu un preservatiu. Els nois no sempre tenen preservatius o potser es van quedar sense preservatius i van oblidar-se de comprar-ne més.

Bé, espero que aquests consells us ajudin o us informin! Si teniu cap pregunta, no dubteu en fer-ho.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Universitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.